Избрани производи

За нас

Фошан Шунде District Jutao Metal Products Co., Ltd. се наоѓа во Беџијао, Шунде, кој е познат како „Клучниот производствен град на домашните апарати во Кина“, во непосредна близина на Фошан прстен со голема брзина, Гуангжу околу градот со голема брзина и Санле патот, транспортот е многу удобен.

Последни вести

Друг тип на јаглеродна пружина челична жица е челична жица засилена со мартензит, позната и како калена челична жица со гасена нафта.Кога големината на челичната жица е мала (φ ≤2,0 mm), индексите на јачина на челичната жица изгаснат со масло и калено се пониски од оние на ладно влечената челична жица по Soxhlet ...

Високо јаглеродниот челик има слаба заварливост поради неговата висока содржина на јаглерод.Карактеристиките на заварувањето се како што следува: (1) слаба топлинска спроводливост, значителна температурна разлика помеѓу зоната на заварување и незагреаниот дел.Кога растопениот базен нагло се лади, внатрешниот стрес во заварот лесно може да ...

Рамната челична жица се валани во рамна челична жица со рамна мелница со висок квалитет со дијаметар на жица.Рамната челична жица има широк спектар на намени во индустриското производство, како што се систем за воздушно водење и легирана рамна челична жица што се користи во воената индустрија, пружина на тајмер, рамка за бришачи за автомобили и текстилна опрема...